Vi på Ordlust

Sara Olsson


Grundare av Ordlust.

Förläggare Ordlust förlag och Livslust förlag.

Författare och sexrådgivare.


sara@ordlust.se

Maria Brundin


Författare, redaktör och ljudboksinläsare på Ordlust förlag.


maria@ordlust.se

Lina Elmblad


Koordinator för Ordlust förlag och PR/marknad.


lina@ordlust.se

Fredrik Engström


Press och PR.


070-759 38 90

fredrik@ordlust.se

Martin Falkman


Författare Ordlust förlag.

Martin Falkman debuterade 2016 med den psykologiska thrillern Tunneln i slutet av ljusetFallhöjd är hans fjärde roman. Thrillern Dolt under jord, skriven tillsammans med Sara Olsson, släpptes 2019. Martin Falkman arbetar som kommunikatör.

Sofia Löfgren


Författare Ordlust förlag.

Sofia Löfgren är författare, förläggare och burlesk-instruktör. Ursprungligen från Västerås men bosatt i Kalmar. Skriver helst romance, feelgood och erotik, och brinner särskilt för lustens plats i skönlitteraturen. Debuterade med kortromanen Kärleksstorm (Saga Egmont förlag, 2021). Har skrivit novellerna En lustfylld tågresa samt En oväntad utmaning för Ordlust förlag.

Lina Lee


Författare Ordlust förlag.

Bakom pseudonymen Lina Lee är en författare som skriver inom flera genrer.

Lisen Strand


Författare Ordlust förlag.


Pseudonymen Lisen Strand skapades av författaren Katarina Petersmo, som ett sätt att utforska det erotiska skrivandet. Ofta har texterna en handling som kretsar kring relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. 


Under sitt vanliga namn har hon givit ut en roman Nattdopp, novellsamlingen Där floden dansar och en roman för unga vuxna: Jag skriver mig bort från dig nu.

Anna Sandell


Författare Ordlust förlag.

Anna Sandell är uppvuxen i den värmländska berättartraditionen och arbetar med ord i olika former. Inferno-serien har kommit till i hjärtat av vildaste Värmland, mitt i Selma Lagerlöf-land bland magiska skogar, mytiska vattendrag och människor fyllda av fantasi.