Ta del av Ordlust!

Sexrådgivning


 • Välkommen att boka samtal med mig. Du behöver inte förbereda någonting, eller invänta rätt tid. Ta bara steget, ta kontakt, så börjar vi dialogen precis där du är/där ni är. Och vi möts på det sätt som passar bäst: samtalsrum i Stockholm eller Sundsvall, alternativt online/per telefon.


  Liv & lust,


  Sara Olsson

  sexrådgivare


  Du som är VIP har alltid 20 % rabatt -->

  Boka nu 1 095

  kr/timme

  OrdlustVIP


  Som VIP får du:


  20 % rabatt på sexrådgivning och skrivcoachning. Tips: Ge bort ett presentkort!


  Portofri leverans när du köper böcker direkt från oss.


  39 % rabatt på nätter i Skrivarstugan, Höga kusten. Res ensam, alternativt med en vän eller partner och boka skrivcoachning och dela kostnaden! Perfekt present och julklapp.


  Du som är eller blir VIP kan mejla sara@ordlust.se för att få ett exemplar av Ordlustboken: kontrasternas konst -- ett njutbart liv när den släpps hösten 2024. När boken är klar får du ett exemplar sänt till dig, före ordinarie boksläpp. Ett antal platser i release-minglet är dessutom öronmärkta för våra fantastiska VIP, så anmäl intresse om du vill få en inbjudan när det är dags.


  Du bidrar som VIP till crowd-funding av Ordlustboken, till fler avsnitt av Ordlustpodden, till live-sändningar och vårt arbete med olika ordprojekt och lustfrågor.


  Swisha 468 kronor för års-VIP till 1230095901, eller fråga efter en faktura. Du kan även anmäla dig enkelt för månadsbetalning (39 kr/månad) här nedan:
  Bli VIP 39

  kr/månad

  Skrivcoachning


  Boka tid för skrivcoachning med mig: författaren, redaktören och skrivcoachen Maria Brundin, samt följ med på @skrivalivochlust på Instagram där jag bjuder på intervjuer, skrivtips och övningar!


  <-- Du som är VIP har alltid 20 % rabatt på skrivcoachning.


  Kolla även in onlinekursen Från byrålåda till topplista där PR-experten Fridah Jönsson och förläggaren Sara Olsson berättar hur du som författare når fram till förlag, journalister och läsare. 


  Boka nu 895

  kr/timme


  Sara Olsson som föreläsare, för en workshop eller som moderator för att samtala om lust, sex och relationer?

  Mejla sara@ordlust.se eller ring Fredrik Engström 070-759 38 90 för fullständig prislista.